Karaktärs förklaring

**!OBS!** För att karaktärerna inte står i alfabetisk ordning är det lättare att "navigera" på karaktärsförklarings-sidan om du trycker: "CTRL+F" och söker på specifikt namn eller plats **!OBS! **

 

Karaktärs förklaring

 

Manfred: Min tvillingbror men nu mera min bittra ärkefiende. En gång i tiden var vi vänner och allt var frid och fröjd men efter åren drogs vi ifrån varandra och pengarna kom emellan oss.

Men efter att jag hade sålt honom till en spansk bordell utan att först säga det till honom innan var sista spiken i kistan satt och han blev min ärkefiende och svor att en någon gång komma tillbaka och hämnas.

 

Big C: Hon styr ”Den undre världen” tillsammans med hennes onda kumpan ”Slaktar Erik” (se längre ner). Big C kom in i mitt hetsiga onda liv under min ”Juice beroende- Period” och hjälpte mig verkligen att nästan gå under, tur nog så var Dennis där och hjälpte mig.

Men trotts allt är Big C en trogen kompanjon och ”My brother in crime”.

 

Inspektör Åhlström: En kär gammal vän som tyvärr har gått över till de onda polisernas sida, men när jag försöker nysta upp eller tänker begå ett mord eller liknande brott, tar jag ofta hjälp av denna gamla tjocke vän.

 

Charles LG McWritegooff: Mitt skotska alter ego som alltid tar varje chans han får att ta över min hjärna för att nå världsherravälde och göra om världen ”Till en bättre plats utan trappor” som han själv ibland brukar säga.

 


Rupert, den talande magiska valen: Min vägvisare genom tid och rum, men existerar bara i ett Parallellt universum i en spöklik skepnad eftersom han tyvärr avled i en drunkningsolycka på land.


Slaktar Erik: Vissa anser att Slaktar Erik en gång var en vanlig tysk medborgare under andra världskriget, men att han blev skjuten under en attackoffensiv. Men han dog aldrig. Hans superhjärna transplanterades nämligen till en ny robotkropp för att han skulle kunna leva vidare för alltid.

Andra anser bara att är en Cyborg som har rest tillbaka i tiden för att fastställa att Mona Sahlin kommer till makten 2022. Många forskare anser dock att den senare teorin är helt absurt eftersom det är omöjligt att Mona Sahlin skulle komma till makten.

Det som alla är överens är att han är en mordisk halvtysk mördarcyborg som bara lyssnar på hans ledare ”Big C”.



Kod namn: "Fröken RÜP": "Fröken RÜP" är Manfreds hemliga älskar, hemliga vapen och privata spion mot mig för att han ska få den viktiga informationen som han behöver för att kunna iscensätta sin ondskefulla och illasinnade "Stora hämnd" mot mig.

Ingen annan än Manfred vet "RÜP"s riktiga namn, inte heller om "hon" är en man eller kvinna, men detta är förståligt eftersom hon kommer ifrån det forna öst- Tyskland där skillnaden mellan män och kvinnor inte är speciellt stor.

Men om det faktiskt är så pass att "RÜP" skulle vara man, skulle ju Manfred vara Homosexuell. Bara så ni vet.

 

Gudinnan ISHA: Hon är Gudarnas Guds Gud i Loveburgs statsreligion ”Nislam” och ska enligt legenden skapat världen på enbart 21 dagar:



"På den första dagen skapade hon elden, jorden, luften, vattnet och tiden,

På den andra dagen skapade hon mannen, kvinnan och meningslösheten,

På den tredje dagen skapande hon skrattet, hatet och kärleken,

På de resterande 18 dagarna sov hon och skapade sömnen."

(Den sista punkten är en förklaring varför riktiga, äkta, Ishaner går in i en dvala i 18 dagar efter var tredje dag)

Tideräkning börjar också när ISHA föddes, ”Förre ISHA” (f.i) och ”Efter ISHA” (e.i).

 

Superpzoneman: Om dagarna är Superpzoneman en vanlig medborgare i Loveburg, men om nätterna har han en hemlighet. Han klär sig i tajta läderkläder, men inte (bara) för att han har en konstig läderfetisch, utan (också) för att han bekämpar Loveburgs undre värld och upprätthåller rättvisan i staden.

Men livet skulle vara lätt för vår unge tjejmagnet om det inte var så att han har en ärkefiende, nämligen Gudfadern Don Tårnö. Han börjar nämligen bli riktigt irriterad på att Superpzoneman alltid sätter käppar i hans hjul när han har något fuffens på gång.


Men inget skulle väl kunna döda Superpzoneman, eller?

Kanske har Don Tårnö hittat ett sätt att för en gång döda vår unge hjälte?

T.ex. en konstig meteorit som av en händelse kom rakt ner i Don Tårnös kontor?

Kanske till och med lite PLYTONIT, Superpzoneman ENDA svaghet? *damm-damm daaaaaamm*


Guvernör Dennis ”Järnhanske”: Dennis fick sitt tilltals namn ”Järnhanske” efter sin fruktade högernäve, som han ofta har använt i parlamentets ring. (Se stadskick: Bråk)

 

Det som hans ”Valkampanj” är mest känd för är att han haft sitt ”slagord”:


Vad är det för likhet mellan en Trollkarl och ett journalistsvin? Båda brinner bra på bål!

Detta uttalande har dock fått väldigt mycket kritik från ”Journalisten Utwikarlund” och ”Harold, trollkarlen”.


Trotts detta är Dennis den mest ärliga, sanningsenliga, trovärdigaste, mest tillförlitliga, vederhäftiga, sanningsenliga, uppriktigaste, frimodigaste, rättfram, öppnaste, hederligaste, renhårigaste och pålitligaste guvernör Loveburg någonsin har haft!

Men med alla stora män kommer också stora rykten, lik så är det också med Dennis…


Rykten:

Det finns ett rykte att Dennis skulle ha fuskat på sin vallkampanj och att han skulle ha kontakter med maffian, Don Tårnö.

Det gick till och med så långt att det var några som tänkte resa ett mål emot vår käre Guvernör, men alla vittnen avled tyvärr oturligt nog, när det ramlade i trappor, några dagar innan det skulle vittna.

Alla utom ett av vittnena som sprang in i en kniv som, Dennis fru Zakkari Kalashnikov, av en händelse höll i.

Fjorton gånger.

 

Lönnmördare Zakkari Kalashnikov: Zakkari Kalashnikov eller ”Mr. Kalashnikov” jobbar för en hemlig lönnmördarorden, ”Lieber tot”, som finns i djupen av Loveburg. Han har ingen empati och äter döskallar till frukost.

Han är Gudfadern Don Tårnös högra hand och ska också ha ett förhållande med guvernören Dennis.

Harold, trollkarlen: (Info inom kort)

 

Hacker "Rivve": (Info inom kort)

 

Fotografen "Utwikarlund": (Info inom kort)

 

Entreprenören Zlarsk: (Info inom kort)

 

Gudfadern Don Tårnö: (Info inom kort)

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jonas

Varje gång jag läser "Inspektör Åhlström" känner jag hur leendet verkligen växer :)

2009-12-06 @ 21:53:00
Postat av: clara!

haha oh my! jag uppskattar att den här "Big C" är "Slaktar-Eriks" boss!



btw



juice!

2009-12-06 @ 23:55:37
URL: http://claradidam.blogg.se/
Postat av: Lina

Jahaja, så blev jag en talande val...

2009-12-07 @ 16:44:04
Postat av: Erik

Läder, verkligen? Aja, stämmer väl lite i alla fall

2009-12-12 @ 01:15:06

Skriv gärna din åsikt här!

P.S Cornflakes paketet tycker om när våra läsare har olika åsikter, bara det har samma åsikt som Niklas. D.S


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback