Pyssel tajm !

Eftersom det är många som tyckte att jag skulle skriva något nytt i min blogg, och eftersom ingen tyckte att den blå killen i Watchmen skulle ha dödat Rorschach kommer jag nu att göra en guide till hur du helt på egen hand kan skapa din egen Niklas Mask!


Steg 1: Sätt på lämplig pyssel musik, jag skulle förslå Bloodhound Gang – Foxtrot Uniform Charlie Kilo som ett ypperligt förslag!


Steg 2: Gå ut på sidan [Bild].


Steg 3: Högerklicka på bilden och tryck ”spara som” och döpt den till ett lämpligt namn som t.ex. ”Niklas är bäst” eller ”Niklas är min stora idol!”.


Steg 4: Öppna bilden och skriv ut den.


Steg 5: Klipp nu ut masken, akta så du inte klipper av dig fingrar, hår eller tår. Om detta trotts allt skulle hända, står inte Cornflakespaketet för några omkostnader. Om du ändå vill kräva pengar av oss har vi en ”klagomur” som är belägen i norra Sibirien, i den lilla isolerade bergsbyn ”Kagspdspogg”. (Den kan vara svårt att uttala ” Kagspdspogg” för den västerländska tungan eftersom vi inte har flera konsonater efter varandra, nästan omöjligt. Tänk dock på att om du inte skulle kunna uttala namnet rätt kan det bli ”lite arga”.)


Steg 6: Skriv ut en ny bild eftersom du råkade klippa fel i den förra.


Steg 7: När du efter att ha kastat in den [Censur] skrivmaskinen in i närmaste väg eftersom den skriver ut fel, gå över till din kompis och låt han/hon skriva ut och klippa ut den åt dig.


Steg 8: Gör tre hål i båda sidorna och överkant av masken och trä senare ett lämpligt snöre genom det tre hållen och knytt elegant ihop de på baksidan av maken.


Steg 9: Bon apetit! Klart för servering! Svårare än det var det inte! Nu är det bara att gå runt och styla bland kompisarna.


Steg 10: Jag tog bara med det här steget för att det skulle bli jämna siffror till stegen.
Med en vanlig hälsning,
Niklas

Dolph Lundgren

Min idol, Dolph Lundgren

Jag hörde att Dolph Lundgren kommer vara en av melodifestivalens kommentatorer i år, det här är förstås en stor nyhet för mig. Inte för att jag är speciellt intresserad av melodifestivalen men när Dolph är med är man ju nästan tvungen att bänka sig framför dumburken.


Varför, kanske ni inte undrar? Jo, eftersom jag alltid har varit en stor idol av ”Dolphan” (Som jag lite skämtsamt brukar kalla honom) För hans perfekta ryska utseende som verkligen förbländar en med storhet och får mig en hoppfull att tänka:


Allt kanske inte är riktigt så meningslöst här i livet, bara för att själva livet är meningslöst tjärr-sörja som man alltid lyckas fastna med ena foten i, så finns det ju filmer med Dolphan!”.

 


En annan orsak till varför jag tycker så pass mycket om honom är att han har de där riktigt odödliga ”One Liners” som ingen skådespelare hittills har slagit. T.ex. den nötta frasen: ”I most break you” (Rocky IV, Dolph).

 

Jag avgudar honom faktiskt så mycket att han har kommit väldigt högt upp på min idollista. Faktiskt så högt upp som en tredje placering, precis efter Clara Ivemyr (http://claradidam.blogg.se/) och Michael Persbrandt (Persbrantd) (Riktiga ”Swedish badasses”)!


Min idollista; Topp 1-4 + idol nr. 467:

1.  Clara Ivemyr

2.  Michael Persbrandt

3.  Dolph Lundgren

4. Malin

(...)

 

467.  Alexander Wiklund


Med en vanlig hälsning,

Niklas ”Manfred”

 


Bak kärlek, ett ord med två innebörder?

- Gammal goding i repris -

 

Jag älskar att baka, speciellt till låten ”Red hot chilli peppers – Otherside” eftersom man kom in i rätt rytm då.

Men på senare tid har det tyvärr kommit fram att det är lite smärre ”fjolligt” eller till och med gay att baka, men detta är bara ett stort missförstånd!  Jag ska ta det från början för alla som inte visste det, och ni andra som redan vet det här kan väl gå och gräva ner er någonstans.

 

Allting började när en grupp svenska entusiaster började tycka att det där med bakning inte var helt fel. Faktiskt till och med så kul att de tyckte att ordet bakning inte riktigt beskrev känslan när man bakar utan uppfann den nya termen ”Bak kärlek”.

 

Ordet Bakkärlek spreds sig med en snabbhet som bara kan uppnås av Dolph Lungrens hand, och ordet fanns snart i alla dialekter i hela Sverige (I Skåne lät det mer som när en potatis hade fastnat i halsen).

 

Den ursprungliga gruppen börjar nu förstå att ordet snart måste spridas till andra språk och kulturer och får genast, så att säga, ”eld i backen” med att internationalisera ordet. Men den lilla godhjärtade gruppen stötte snabbt på patrull när det skulle översätta det till engelska eftersom ingen under den här tidseran kunde någon av det här exotiska språket.

Men efter mycket övervägande kom det fram till att den mest ekonomiska slutsatsen var att helt enkelt översätta det ordagrant med ett såkallat ”lexikon” (En bok som alla ordet finns i alfabetisk ordning och man kan ”lätt” översätta det till ett annat språk, om denna mytoms bundna bok verkligen existerar förtäljer inte historien).

 

När det slog upp ”bak” hittade det två ord nämligen ”Butt” och ”baking” och av misstag valde det ”butt” som inte alls betyder bakning utan står istället för ”rumpa”!

När det senare slog upp ”kärlek” fick det bara fram en förklaring ”love”.  Och om man slog ihop det här två orden fick det en traumatisk följ, nämligen ”ButtLove” som inte alls betyder bakkärlek, utan istället betyder något mycket äckligare och gay.

Alltså är det inte så konstigt att många tycker att bakning är gay när det fick den här översättningen!

Med vanlig hälsning

Niklas

 


Hallå, hallå, du vackra undergång!

Nu är det kört.

Ännu en gång är det kört! Nu när man just har börjat komma över den globala uppvärmningen och intalat sig att allt bara är fejk så kommer nu ett nytt världsomfattande undergångs propaganda, nämligen att vi alla ska gå under 2012.


Varför löper då mänskligheten mot det här undergången? Jo, svaret ska enligt en rad forskare finnas i tusen åriga gamla texter som mayaindianerna lämnade efter sig, de skrev nämligen in i en kalender att jorden skulle möta sin undergång den 21 december 2012. Om detta verkligen är sant eller om ledaren för mayaindianerna bara hade en rejäl baksmälla och var på dåligt humör, lär vi ju snart bli varse om.


Ni kanske tror att jag blir är väldigt negativt inställd till det här dystra beskedet, men jag känner tvärt emot! ÄNTLIGEN kan vi pusta ut och verkligen planera in när vår dödsdag är, vi behöver inte gå omkring i detta ovisaktiga dimman den globala uppvärmningen har skapat utan kan nu äntligen pusta ut och tänka ”Vad bra, nu vet jag ju när jag kommer dö. Då behöver jag inte oroa mig för det mer!”


Hur kan jag då tänka så här positivt om det här? Jo, för det första äter jag en bra frukost och för det andra har jag, till skillnad från det flesta andra, en plan. En plan så snitsigt uttänkt att självaste Sickan i Jönsonliggan kan säga upp sig och så pass idiotiskt träffsäkert vattentät att den förbryllar det allra kvicktänktaste ingenjören. En plan, jag kort och gott kallar för ”Planen”.


Vad går du denna plan ut på? Jo, när jag nu har fått det här beskedet att jag ändå kommer dö, är det ju lika bra att leva loppan resten av den korta tiden man har kvar här på moder jord! Därför ska jag ta ett lån, låt säga att jag säger till banken att jag ska öppna en sport butik, på ungefär 20 miljarder. När jag väl har det är det bara att sätta igång att köpa bilar, nya hus och nya fruar varje dag!


Denna plan är helt felfri om man bortser från en sak nämligen att världen inte alls skulle gå under. Då skulle jag sitta rejält med arselet i brödrosten kan jag man ju säga!


Men det faktumet får vi såklart bortse ifrån! Trotts allt var det ju faktiskt en bunt mayaindianer som sa det här för 5000 år sen. Då måste det ju vara sant menar jag.

Ljuset i tunneln?

Trevlig måndag på er alla!

Men en vanlig hälsning


Niklas

"Jag äter frukost, alltså finns jag"

Läste en mysko sak på baksidan av mjölkpaket för någon dag sen, det stod:

"Om man röker förkortar man sitt liv med 5- 10 år"

Alltså, om man inte röker och blir överkörd av en bil när man är 25 år gammal, skulle man då ha blivit överkörd av samma bil 5- 10 år tidigare ?
Alltså, arla anser alltså att det kan se in i framtiden och förutspå sina kunders dödsdagar!

Det här får mig att tänka på min farmors bror som nyligen dog.
Han var yngst bland hans syska  och alla utom han var nykterister och allmänt väldigt hälsosamma, men han var tvärt emot ! Han rökte flera paket cigaretter varje dag och han drack rätt mycket med men han blev hela 94 år gammal, äldst av alla syskonen.

Rätt emot all forskning skulle jag säga!
Min teori är att han hade det mycket roligare än alla sina syskon och blev äldst eftersom han alltid gjorde saker!
kanske stämmer påståendet att ett skratt förlänger livet?

Med en vanlig hälsning,
Niklas

Vadå, vad är 'rubrik' förnå?

- Först kom vi upp ur havet, sen kom människan på att gud skapade oss och nu har jag skapat ett sista försök till blog, vart ska det här sluta ? -

Jag skulle gissa mig till att det är tredje gången jag gör ett försök till blogg, men alla andra har ju, så jag har ju, som du kanske förstår, gått under för grupptrycket. *host*clara*host*. Men den här gången ska jag verkligen försöka uppdatera den, och bli en riktigt POKEMON tränare, en gång för alla! *POKEMON, måste fånga allihop! POKEMON!*

Men kontrollerna på den här sidan är ju värre ovän med mig en ett par spagetti ätande strumpor! Så fast än jag är så himmelsk smart som jag är och har en så stor hjärna som jag faktiskt har, så verkar det här bli ett problem… att posta första inlägget. Vart FAN är ”post it” knappen? : @

Men någonstans borde den lilla slamkrypar-knappen finnas! Vart är du, jag vill bara snacka med dig… hehe… komsi-komsi…

MAKE PEACE, not WARCRAFT!

Men en vanlig hälsning,

Niklas

P.S Om ni ser det här har Niklas hittat inläggsknappen och istället börjat snacka i tredje person D.S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0